Borgen Shopping: God og tryg start på Black Weekend

28. november 2020 Erhverv

I år har Sønderborg ændret Black Friday, til at handle om gode tilbud fordelt over flere dage og uden den sædvanlige lange aftenåbning fredag aften og derfor er navnet: Black Weekend.

Fredag aften kl. 19.00 er den foreløbige status, at dette tiltag er både forstået og taget som en god idé hos vores kunder.

”Jeg har dagen igennem været meget optaget af at følge kundestrømmen i centret, og her til aften kan jeg give denne status for ugen indtil nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagens kundebesøg har været jævnt fordelt over hele dagen, og vi har da det toppede været oppe på cirka 1000 kunder samlet i centret. Det er et stykke under det kritiske punkt for kundebesøg, så jeg er rigtig tilfreds med at dagen selv med stort kundebesøg, er afviklet i trygge rammer”, siger centerleder Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

“Vi har haft over 15.000 kunder igennem centret i dag, hvilket er mindre end den samme dag sidste år, men når jeg så ser på at ugen indtil nu er steget i besøg, så vi samlet har haft flere kundebesøg frem her til fredag aften, konstaterer jeg at det alt lige er meget tilfredsstillende og et tegn på at kunderne har taget de gode råd om at fordele sig på alle ugens dage samt de lange normale åbningstider vi tilbyder i centret, til sig”, siger Flemming Enghave,

“Samtidigt skal vi se frem til en lørdag og søndag, hvor butikkerne i centret og byen har forlænget de gode tilbud til også at gælde samt holde åbent, så alt andet lige ser jeg frem til en meget fin  og tryg start på dette års julehandel”.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk