Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk.

Anden etape går i luften den 1. december og omfatter sager og indsatser på arbejdsmarkeds- og beskæftigelsesområdet. Det drejer sig blandt andet om: Dagpenge, kontanthjælp og sygedagpenge.

Som borger kan man se sager og indsatser inden for arbejdsmarkeds- og beskæftigelsesområdet, som er oprettet efter den 1. juni.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hver sag vises med navn, status på sagen og tilhørende dokumenttitler, som findes på sagen.

”Servicen handler om at give borgerne give mere tryghed og handlerum. Formålet med at lave det digitale tilbud er at give borgerne bedre overblik i deres egne sager, når de nu nemmere med få klik på computeren eller mobilen kan følge med. Det skulle gerne hjælpe dem til at få mere indsigt i sagen”, siger arbejdsmarkedschef Lasse Ahlmann Kamp i en pressemeddelelse.

Gå ind på borger.dk/mitoverblik og kig under Sager og Økonomiske ydelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du skal logge ind med dit NemID.

Borgerblikket er en service, som henter data på tværs af fagsystemer og udstiller dem som et samlet overblik til borgeren på borger.dk/mitoverblik. Borgerblikket kommer på sigt til at samle og vise de væsentligste data for hver borger på tværs af kommuner, regioner og statslige myndigheder.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...