Borgere fra Kværs har anmeldt demonstration

26. juni 2019 Politik

Borgere fra Kværs og Snur-Om har fået politiets tillaldelse til at demonstrere ved Rådhuset i Sønderborg onsdag eftermiddag i forbindelse med byrådsmødet, hvor der skal siges ja eller nej til opførelsen af et biogasanlæg ved Kværs.

Så fik vi tilladelse til at lave en demonstration af Sønderborg politi. Og jeg skal igen pointere, at vi skal gøre det stille og roligt og regne med at de stemmer lokalplanen, der giver plads til biogasanlægget igennem i byrådssalen, alt taler for et ja til anlægget, skriver Claus Christensen på Facebooksiden Nej til biogas og han tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

Husk ro i Byrådsssalen og også uden for bagefter.

Kværsborgerne vil kæmpe videre

For modstanderne af biogasanlægget i Kværs starter modstandskampen først, når byrådet har stemt ja til opførelsen af anlægget – og de har allieret sig med en af landets skarpeste jurister på området, advokat og partner Anne Vilslev Petersen fra Advokatfirmaet Trolle i Fredericia.

Hun skal gennemgå hele sagsforløbet, som anlæggets modstandere på en række punkter mener, er lidt ejendommeligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sagsbehandlingen og den tid tingene normalt tager i det kommunale regi undrer Kværs-borgerne, der mener, det er som om, tingene skal hastes igennem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk