Borgerforeningen bærer julen ind i handelsgaderne

15. november 2022 Erhverv

Tirsdag står i julepyntens tegn hos Borgerforeningen og hos Vollerup El-Service, som gik i gang med at pynte op i Perlegade fra morgenstunden.

Vollerup El-Service stiller julefigurer op og sørger for, at de kan lyse op i gaden, mens Borgerforeningens medlemmer sætter juletræer op.

Der er tale om 120 træer, der skal skrues fast I 30 store juletræsfødder – fire juletræer i hver juletræsfod.

“Der kommer også en række store træer – ca. fem meter høje – som skal sænkes ned i jernfødder  området ved Wohlenberg. En vognmand kommer med kran og sænker juletræerne ned”, siger Borgerforeningens formand, Tage Christensen, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når de to elektrikere fra Vollerup El-Service har sat figurer op i Citykrydset, så skal de på Rådhustorvet, hvor der står en lift klar, så der kan sættes lys på juletræet.

Det er fredag eftermiddag juletræet og julelysene tændes – og arrangementet begynder klokken 16 og det slutter med, der deles godteposer ud til børnene.

Du kan SE BILLEDER HER.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...