Borgerforeningen: To koncerter med Group Busstop – og den ene er udsolgt

16. september 2021 Kultur

Group Busstop giver dobbelt-koncert fredag den 1. oktober og lørdag den 2. oktober i Kulturhuset – Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø. Begge dage fra klokken 19 og der er få billetter til koncerten om lørdagen, mens fredagskoncerten er udsolgt.

“Musik-entusiaster hungrer efter at komme til koncerter, og vi er blevet enige med Borgerforeningen om at give en dobbelt-koncert”, fortæller musiker Flemming ‘Totte’ Andersen i en pressemeddelelse.

Group Busstop er opstået på fundamenterne af Bobby-orkestrene – Haimons, Group LSD og Doncarsters – og musikken er fortsat den glade musik fra ’60erne og ’70erne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bandet består af Haimons-musikerne Jan Christiansen, Tim Hansen – han har været med siden 1968, Group LSD-medlemmerne Frank Hansen og Ole Skau samt Flemming ‘Totte’ Andersen – han har en fortid i begge orkestre. Desuden er Finn Davidsen. Han har en fortid i Doncarsters.

Og til koncerterne i Skyttehuset præsenterer Busstop en ny mand på scenen. Det er Preben Hovedskou, der er kendt fra bandet Def Cisum. Han tager percussion-siden.

Billetsalget er godt i gang og der kan købes lørdags-billetter til 175 kr. via Mobilepay 349489 eller Jens Gøttler kan kontaktes på tlf.  3048 3466.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Det Danske Kammerkor synger i Christianskirken

19. oktober 2021 Kultur

Det Danske Kammerkor spiller koncert i Christianskirken lørdag den 30. oktober klokken 15:00. På programmet er musik og tekster om efterår og livets forgængelighed. Naturen går til hvile og vi mennesker har så mange muligheder for at få det bedste ud af det hele, inden også vi må overgive os til ‘livets efterår’. Vi er […]

Læs mere...