Borgerforeningens skyttelaug skal skyde om kongetitlen

12. juni 2021 Kultur

Borgerforeningens Skyttebrødre er i fuld gang med den årlige skyttefest, hvor der skal findes en ny skyttekonge – men inden skyttebrødrene begyndte på skyderiet, var der morgenmad og så skulle Leif Larsen, som er afgående skyttekonge, have et par ord med på vejen.

”Vi vil gerne takke dig og din hustru, Lillian, som har inviteret på morgenmad og så vil jeg sige, at det jo er første gang, du har været skyttekonge og i dag må du prøve, om du kan genvinde titlen – og der er jo mange, der også prøver på at få den”, sagde Jens Gøttler, skyttelaugets oldermand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skytterne skiftes til at skyde – og ventetiden fordrives med at nyde en pilsner eller fire.

Når skydningen er slut, så er der fundet en ny skyttekonge – og han kommer til at gå forrest, når skyttebrødrene skal marchere gennem midtbyen sammen med Sønderborg Garden, Rinkenæs Brassband Jyske Landsoldater og Green Forest Pipes Band.

Efter turen gennem byen og et besøg på Rådhuset, hvor borgmester Erik Lauritzen og årets æresgæst, Jesper Schack, står klar til at slutte sig til optoget, skal hele selskabet til frokost i Skyttehuset.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...