Borgerforeningens store festdag – skyttebrødrene skal skyde om Kongetitlen

19. maj 2021 Kultur
Leif Larsen blev Skyttekonge i 2020
Leif Larsen blev Skyttekonge i 2020

Den 12. juni Borgerforeningens  Skyttebrødrene igen dyste om Kongetitlen ved den årlige Kongeskydning på skydebanen på Kær.

Når skytterne har fundet den nye skyttekonge, som skal afløse Leif Larsen, så kører de alle til Mølleparken Plejecenter, hvor flaget skal hejses.

Det skriver Borgerforeningens bestyrelse.

Fra plejecentret marcherer de alle – sammen med Green Forest Pipeband, Sønderborg Garden og Rinkenæs /Sønderborg Brandværnsorkester – gennem Perlegade til Rådhuset, hvor borgmesteren og årets æresgæst tager imod.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at have skyllet halsen og uddelt medaljer, bevæger optoget sig – sammen med borgmester og æresgæst – igen gennem Perlegade og fra Mølleparken Plejecenter går turen i bus til Borgerforeningens hus på Kær, hvor der er en meget traditionsrig Skyttefrokost.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...