Borgermøde med Anders Bircow om den ny sundhedspolitik

9. september 2015 Sundeved

Vil du gerne være sund?

Så mød op til borgermøde om Sønderborg Kommunes nye sundhedspolitik.

Sønderborg Kommune skal have en ny sundhedspolitik for perioden 2016-2018. En sundhedspolitik er vigtig for at sikre, at sundhed bliver prioriteret, og for at du kan følge med i kommunens vision på området.

Anders Bircow får rollen som både trækplaster og tovholder.

Anders Bircow får rollen som både trækplaster og tovholder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vedkommer med andre ord alle borgere i kommunen, og nu har du mulighed for at få indflydelse, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Udkastet til politikken sendes nu i høring hos kommunes borgere, foreninger, udvalg, råd m.v.

Høringsperioden går fra den 11. september til den 9. oktober, og kommunen er vært for et borgermøde i Sundhedscentret den 22. september kl. 19-21.

”Med den nye politik lægger vi op til, at det er et fælles ansvar, at vi får en sund og trivselsfyldt kommune, og derfor håber vi, at vi får rigtig mange høringssvar og fremmødte til borgermødet. På den måde kommer vores sundhedspolitik til at afspejle de borgere, den er skabt for,” udtaler Helge Larsen, formand for kommunens sundhedsudvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan indsende dit høringssvar på kommunens hjemmeside eller møde op til borgermødet, hvor der både vil være oplæg og mulighed for dialog med politikerne om

Helge Larsen gør sundhed til et fælles ansvar.

Helge Larsen gør sundhed til et fælles ansvar.

Artiklen fortsætter under annoncen

sundhedspolitikken.

Til mødet vil entertainer og foredragsholder Anders Bircow være tovholder og ordstyrer. Han vil føre deltagerne igennem en aften, hvor sundhed kan blive diskuteret og set an fra forskellige vinkler med udgangspunkt i den nye sundhedspolitik.

Dørene er åbne i Sundhedscentret fra kl. 17-19, og der er mulighed for at blive præsenteret for forskellige sundhedstilbud, høre om rygestop og få målt din fedtprocent. Du kan få stillet sulten og tørsten med en sandwich og en vand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...