Borgerspørgsmål: Hvad vil kommunen med Slotsmøllen?

22. juni 2022 Samfund

Enhver borger kan stille spørgsmål til Byrådet og svarene bliver givet i Byrådssalen i forbindelse med et byrådsmøde – og i dag, onsdag, var der er borger, som fik svar på sit spørgsmål – og for en god ordens skyld fik han lov til at gentage spørgsmålet:

“Det er to år siden jeg spurgte – og nu gør jeg det igen – hvad vil kommunen med Slotsmøllen, som der lige er brugt fem-seks millioner kroner på”?

Borgmester Erik Lauritzen fortalte, at det kommunen allerhelst vil, det er at sælge den – og gerne til en der vil lave en café eller noget lignende i den.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så har du syv eller otte millioner kroner, som du vil investere, så er det interessant”, sagde han.

Det er ikke alene Slotsmøllen, der kan købes – det samme kan Sønderborg Teater.

“Vi  har sat Sønderborg Teater på listen over bygninger, der skal sælges, fordi det ikke er en kommunal opgave at drive teater”, sagde borgmesteren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...