Borgmester og udvalgsformand er tilfredse med resultatet af DIs måling

3. september 2018 Erhverv

Borgmester Erik Lauritzen er tilfreds med at Sønderborg er gået 18 pladser frem i DIs måling af erhvervsvenligheden:

“Jeg glæder mig over, at vi for tredje år i træk kan fremvise en bedre placering end året før. 18 pladser er en pæn fremgang, som vi kan være stolte over. Men for mig handler det om at vise vores virksomheder, at vi vil dem og se, at indsatserne på erhvervsområdet har den rette effekt. Det reflekterer analysen, når erhvervslivet kvitterer positivt. Vi fortsætter med flere tiltag, som skal give en service i topklasse, for erhvervsområdet har høj prioritet i Byrådet. Vi kommer aldrig til at læne os tilbage og bare være tilfredse”, siger borgmesteren i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også formanden for erhvervsudvalget, Gerhard Bertelsen, er tilfreds med, at Sønderborg har indtaget en 42. plads og fokuserer på at holde fast i den gode udvikling:

“Vi har formået at styrke dialogen med erhvervslivet gennem de senere år og arbejder fortsat målrettet mod en forbedret erhvervsservice. I 2018 reviderer vi vores handlingsplan, som sammen med vores egen tilfredshedsmåling skaber retningen for indsatserne på erhvervsområdet. Og det er et område med konstant udvikling, hvor der altid vil være plads til forbedringer. Især er jeg glad for, at Sønderborg Kommunes virksomheder kan mærke, at vi gør en indsats på bosætningsområdet og imødekommer problematikken omkring mangel på kvalificeret arbejdskraft”, siger han..

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...