Borgmesteren er glad for at medarbejderne trives bedre end før

20. maj 2020 Samfund

Den seneste undersøgelse af de kommunalt ansattes trivsel viser, at medarbejder trives bedre nu end de gjorde tidligere.

“Det giver et billede af, at vores medarbejdere er glade for at være ansat i kommunen”, siger borgmester Erik Lauritzen i kølvandet på et møde i Økonomiudvalget, hvor undersøgelsen er drøftet.

Men

I undersøgelsen er der et lille’men’.

“Og det siger, at vores medarbejdere synes, at de har rigtigt mange opgaver og det har vi taget til os i Økonomiudvalget. Vi politikere har jo let ved at beslutte, vi vil rigtigt meget og vi kan sætte mange ting i gang. Vi skal bare være opmærksomme på, at der er nogle ansatte, som skal gøre vores ideer til virkelighed”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og derfor synes jeg, at vi vist ikke kan skrue ret meget mere på ‘effektiviseringsknappen’ og der er altså min personlige holdning”, siger Erik Lauritzen.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...