Borgmesteren er superglad for dagen med Royal Run

13. september 2021 Kultur

Først af alt takker borgmester Erik Lauritzen alle de frivillige og også medarbejdere fra forvaltningen, som alle har ydet en kæmpe indsats op til, under og efter Royal Run.

“De alle har ydet er fantastisk og stort stykke arbejde og det skal de virkelig have tak for”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT. Hvis der har været nogle fejl gennem søndagen, så er det ikke noget, han er bekendt med.

“Og så synes jeg, at Sønderborg har summet af liv både lørdag og søndag og jeg håber virkelig borgerne har nydt begge dage”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kronprinsen deltog i One Mile i Sønderborg og det trak TV2 hertil og dermed blev Sønderborg igen eksponeret i rigtigt mange danske hjem.

“Det lykkedes os at gennemføre endnu et stort arrangement og det viser, at vi skal gribe de muligheder, der byder sig”, siger borgmestren til SønderborgNYT.

Borgmesteren deltog først i One Mile-løbet, hvor han – trods et knap så højt kondital – løb det meste af vejen.

Senere var han og fruen med på 10 kilometer-turen og Erik Lauritzen havde sagt til Kronprinsen, at han altså skulle gå – og ikke løbe – gennem 10 kilometer-ruten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og her søndag aften kan jeg godt mærke, at når man går sammen med andre, så giver man den lige lidt ekstra. Det er både godt og sundt – men det gi’r ømme ben”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49