Borgmesteren fik talt med to folketingspolitikere om Sønderborgs udfordringer

9. maj 2022 Politik

Mandag middag fik borgmester Erik Lauritzen besøg fra af konservative Niels Flemming Hansen og sin egen partifælle, socialdemokraten Benny Engelbrecht, der begge sidder i Folketinget.

“Vi er blevet enige om at tage en rundtur til de syd- og sønderjyske borgmestre og vores tur begyndte i dag, hvor vi først besøgte den nye, konservative borgmester i Aabenraa og nu er vi i Sønderborg hos den erfarne, socialdemokratiske borgmester”, siger Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

Niels Flemming Hansen fortæller, at han og Benny Engelbrecht har været i valgkamp ‘sammen’.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og vi har arbejdet sammen i transportudvalget på Christiansborg og vi har vist, at vi kan skabe noget sammen”, siger den konservative folketingspolitiker.

Borgmester Erik Lauritzen siger til SønderborgNYT, at det er rigtigt godt at få besøg af politikere fra Folketinget.

“Så kan jeg fortælle om vores udfordringer og aflevere nogle budskaber. Blandt andet har vi talt om Sønderborg Lufthavn, som skal udvikles og vi vil gerne vide noget om, i hvilken retning det skal ske. Og så står vi jo midt i en forundersøgelse af Als-Fyn-forbindelsen”, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lauritzen tilføjer, at Danmark skal have opgraderet Forsvaret.

“Og det er jo ingen hemmelighed, at vi i Sønderborg følte os kørt over, dengang Sergentskolen blev lukket. Nu har vi så nogle styrker på forskellige områder her i Sønderborg og de kan gavne et moderne forsvar”, siger han.

“Og så er det jo glimrende, at Niels Flemming Hansen er forsvarsordfører og jeg er finansordfører. De to ting plejer at følges ad”, siger Benny Engelbrecht.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...