Borgmesteren satte gang i budgetforhandlingerne

1. september 2016 Politik

Kommunens forvaltninger har været på et større regnearbejde, hvor der skal lægges en masse tal på bordet, som viser, hvor meget hver enkelt forvaltning skal bruge i de kommende år – og til hvad.

Samtidig har andre siddet med regnemaskinerne og forsøgt at finde ud af, hvad der kommer af indtægter – og nu er det op til byrådets medlemmer at strikke et budget sammen, som de selv, forvaltningerne og borgerne kan leve med.

“Da vi var samlet her i byrådet for et år siden, så brugte vi et nyt ord, som vi lige havde lært. Det hed omprioriteringsbidrag og gav os udsigt til at miste to millioner kroner”, sagde borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den aftale, som KL har lavet med regeringen får det til at se noget bedre ud denne gang og jeg foreslår, at vi bruger forvaltningernes udspil, når vi samles til budgetseminariet og begynder at forhandle”, siger borgmesteren.

Karsten Schøn fra Venstre løftede en flig for en af de ting, som han meget gerne vil diskutere på budgetmødet:

“Vi skal se på kommunens lønudgifter”.

På det næste byrådsmøde bliver budgettet vedtaget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Augustenborg, Samfund

Sund & Bælt har undersøgt havmiljøet mellem Als og Fyn

22. marts 2023 Augustenborg

Sund & Bælt har netop gennemført geofysiske undersøgelser i farvandet mellem Als og Fyn for at få indsigt i havmiljøet i forbindelse med eventuel fremtidig fast forbindelse mellem Als og Fyn. Resultaterne skal nu analyseres, så de kan indgå i den samlede forundersøgelse af projektet. ”Det er et vigtigt led i forundersøgelsen, at vi indsamler […]

Læs mere...