Borgmesteren satte gang i budgetforhandlingerne

1. september 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Kommunens forvaltninger har været på et større regnearbejde, hvor der skal lægges en masse tal på bordet, som viser, hvor meget hver enkelt forvaltning skal bruge i de kommende år – og til hvad.

Samtidig har andre siddet med regnemaskinerne og forsøgt at finde ud af, hvad der kommer af indtægter – og nu er det op til byrådets medlemmer at strikke et budget sammen, som de selv, forvaltningerne og borgerne kan leve med.

“Da vi var samlet her i byrådet for et år siden, så brugte vi et nyt ord, som vi lige havde lært. Det hed omprioriteringsbidrag og gav os udsigt til at miste to millioner kroner”, sagde borgmester Erik Lauritzen.

“Den aftale, som KL har lavet med regeringen får det til at se noget bedre ud denne gang og jeg foreslår, at vi bruger forvaltningernes udspil, når vi samles til budgetseminariet og begynder at forhandle”, siger borgmesteren.

Karsten Schøn fra Venstre løftede en flig for en af de ting, som han meget gerne vil diskutere på budgetmødet:

“Vi skal se på kommunens lønudgifter”.

På det næste byrådsmøde bliver budgettet vedtaget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...