Borgmesteren: Stort TAK for tilliden

14. december 2017 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Borgmester Erik Lauritzen skriver:

Mandag den 11. december konstituerede det nye byråd sig og er dermed klar til at tage fat på arbejdet efter Nytår.

Det er et forandret byråd, der tiltræder 1. januar.

14 nye medlemmer som jeg hermed byder velkommen til arbejdet.

Til de der valgte at stoppe eller ikke opnåede genvalg vil jeg gerne sige mange tak for samarbejdet gennem fire år og tak for indsatsen for vores lokalområde.

126 kandidater har været i kommunal valgkamp og alle med ønsket om at gøre en indsats og noget godt for vores kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

På den måde ser jeg ingen krise for lokaldemokratiet og valgkampen har også vist, at der har været et klart ønske fra borgere i alle hjørner om at møde politikerne.

Det har været dejligt at opleve.

Rigtig mange debatmøder og temamøder er gennemført med stort engagement.

De sociale medier har vist sig som et effektivt middel til at sprede budskaber, men desværre også som et sted hvor debatniveauet falder til et til tider uacceptabelt og ubehageligt lavt niveau.

Til gengæld er det min vurdering, at det er den seriøse og sobre debat, der vinder i længden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Heldigvis.

Jeg er glad og stolt over det resultat og den tillid, der er vist mit kandidathold hos Socialdemokratiet og jeg glæder mig over, at flertalsgruppen fra indeværende byrådsperiode samlet set er belønnet for den politik, der er ført og den udvikling Sønderborg kommune er inde i.

Personligt vil jeg gerne sige et kæmpe stort TAK til de mange der satte krydset ved mig og til det samlede byråd som pegede på mig som borgmester.

Jeg har sagt det tidligere: Det er en stor ære og en kæmpe motivation for mig, at arbejde for udvikling af vores område og at samarbejde i det fællesskab vores kommune er, hvor vi skal skabe det gode liv for alle, og ikke mindst for de borgere der af den ene eller anden grund har et særligt behov for fællesskabets støtte. Jeg glæder mig til at videreføre arbejdet og leve op til den tillid der er vist mig.

Artiklen fortsætter under annoncen

TAK

Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul –Pas godt på hinanden.

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...