Borgmesteren: Tak for gode indsatser ved branden i Nordborg

14. august 2022 Nordborg Skrevet af: Redaktion

På en varm, glad og dejlig lørdag blev Nordborg i går ramt af en tragisk og ødelæggende brand midt i den bykerne som mange i disse år gør en indsats for at styrke og forny.

Det skriver borgmester Erik Lauritzen i et Facebookopslag.

Her til morgen, søndag, ryger og damper det stadig fra brandtomterne på Storegade.

Det er dybt tragisk og vi føler alle med de ramte beboere, husejere, familier og erhvervsdrivende. Endnu ved jeg ikke præcis, hvad status er for de heldigvis få tilskadekommende, men jeg håber det bedste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg og vi alle skylder en kæmpestor tak til alle i vores Beredsskab der i går og i nat har kæmpet mod flammerne og knoklet for at slukke og afbøde de værste ulykker og skader.  Tak for indsatsen hertil. Tak til hver og een frivillige og ansatte i beredskabet.

Fællesskabet og sammenholdet i Nordborg viste sig fra sin bedste side, hvor rigtig mange gerne ville og en del har tilbudt sig med hjælp til de mennesker, der har mistet deres hjem og ejendele eller på anden måde er ramt af den tragiske brand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet var på en stor opgave med at sikre arbejdsbetingelserne for beredskabet – sikre trafikken og allerede i går afdække årsagen til branden eller brandene. Tak for den indsats. Igen er det begrænset, hvad vi og jeg ved og vi bør alle passe på med udtalelser. Jeg er bare dybt ulykkelig og bekymret, hvis forlydender om brandstiftelser viser sig at være rigtige.

Nok engang tak til alle, der har knoklet og knokler på Storegade. Og så en opfordring: Lad nu fagfolkene klare det videre arbejde og giv dem arbejdsro i området.

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...