Borgmesteren: Tak for gode indsatser ved branden i Nordborg

14. august 2022 Nordborg

På en varm, glad og dejlig lørdag blev Nordborg i går ramt af en tragisk og ødelæggende brand midt i den bykerne som mange i disse år gør en indsats for at styrke og forny.

Det skriver borgmester Erik Lauritzen i et Facebookopslag.

Her til morgen, søndag, ryger og damper det stadig fra brandtomterne på Storegade.

Det er dybt tragisk og vi føler alle med de ramte beboere, husejere, familier og erhvervsdrivende. Endnu ved jeg ikke præcis, hvad status er for de heldigvis få tilskadekommende, men jeg håber det bedste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg og vi alle skylder en kæmpestor tak til alle i vores Beredsskab der i går og i nat har kæmpet mod flammerne og knoklet for at slukke og afbøde de værste ulykker og skader.  Tak for indsatsen hertil. Tak til hver og een frivillige og ansatte i beredskabet.

Fællesskabet og sammenholdet i Nordborg viste sig fra sin bedste side, hvor rigtig mange gerne ville og en del har tilbudt sig med hjælp til de mennesker, der har mistet deres hjem og ejendele eller på anden måde er ramt af den tragiske brand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet var på en stor opgave med at sikre arbejdsbetingelserne for beredskabet – sikre trafikken og allerede i går afdække årsagen til branden eller brandene. Tak for den indsats. Igen er det begrænset, hvad vi og jeg ved og vi bør alle passe på med udtalelser. Jeg er bare dybt ulykkelig og bekymret, hvis forlydender om brandstiftelser viser sig at være rigtige.

Nok engang tak til alle, der har knoklet og knokler på Storegade. Og så en opfordring: Lad nu fagfolkene klare det videre arbejde og giv dem arbejdsro i området.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 FV22, Sundeved

FV22: Fra tirsdag og frem til 28. oktober er det muligt at brevstemme

7. oktober 2022 FV22

Hvis du ønsker at brevstemme før Folketingsvalget, kan du henvende dig i Borgerservice i Sønderborg Kommune fra tirsdag den 11. oktober. For at kunne brevstemme skal du medbringe gyldig legitimation – sundhedskort, pas eller kørekort. Sidste dag man kan brevstemme er fredag den 28. oktober, skriver Sønderborg Kommune. Der kan brevstemmes i Borgerservice i Gråsten, […]

Læs mere...