Borgmesteren: Tak for Jubilæums-Ringriderfesten

17. juli 2013 Uncategorized

Borgmester Aase Nyegaard skriver:

Fire fantastiske dage med 125 års jubilæumsfest i Sønderborg Ringriderfest er overstået – og hvilken fest!
Dansk sommervejr, når det er bedst, fuldendte kulissen, så vi igen oplevede en folkefest, som vi alle sammen glæder os til og nyder at deltage i. Glæden, stoltheden og de mange smukke deltagere skaber en markedsføring af Sønderborg uden lige.

Gæster oplever reveillen hos Aase Nyegaard.

Gæster oplever reveillen hos Aase Nyegaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ringriderfesten formår virkelig at skabe positiv opmærksomhed om sig selv og Sønderborg.
Der er fest og glæde, som ikke mindst orkestrene skaber. Fra England, Skotland og Danmark er de med, og ikke mindst glæder vi os over vor lokale Sønderborg Garde og Sønderborg Pipes and Drums. Det være sig på selve ringriderpladsen, i gaderne og sågar her i haven hos mig – mange tak for reveillen.

Musikken spiller i borgmesterens have.

Musikken spiller i borgmesterens have.

Artiklen fortsætter under annoncen

Festen er et kæmpestort arrangement, og selv om meget er noget, som arrangører og aktører kender fra år til år, så er der god grund til at fremhæve den store frivillige indsats, som ligger bag.

Uden den ville der ikke være nogen fest, ingen tradition, ingen turistmagnet. Respekt!
Årets jubilæumsfest er knap nok overstået, før planlægningen af næste års fest nummer 126 går i gang. Jeg vil ønske jer alle til lykke med jubilæet, give jer alle et velfortjent skulderklap af de store og ønske jer masser af medvind til de næste mange års fester. Vi glæder os allerede.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...