Borgmesteren tog imod Dronningen på Torvet i Gråsten

16. juli 2019 Kultur

Tirsdag klokken 10:32 standsede dronningens bil ved Torvet i Gråsten, hvor borgmester Erik Lauritzen – sammen med blomsterpigen – stod klar til at tage imod Dronningen.

“Det var dejligt at se Kongekibet sejle i Alssund og lægge til ved Sønderborg Slot, hvor det virkeligt pynter”, sagde borgmester Erik Lauritzen i sin velkomst.

“Og det er dejligt, at kongefamilen fylder både Gråsten Slot, Slotsparken og Gråsten med liv og glad latter her i sommeren”, sagde han.

Efter at have givet hånd til de byrådspolitikere, der deltog i modtagelsen, fik Dronningen hilst på flere af gråstenerne og hun tog imod buketter fra enkelt voksne og børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Optakt

Allerede en time inden Dronningen frem til Gråstens torv, var politiet på plads – og deres hunde fik snust til flere af gråstenerne, så Dronningen kunne være tryg og sikker.

Og Gunnar Hattesen fra Gråsten Handel delte flag ud, så de mange børn kunne vinke til Dronningen, mens hun var på Torvet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...