Borgmesteren tog imod gavebeviser fra Bitten & Mads Clausens Fond

29. oktober 2021 Erhverv

Under fejringen af Bitten & Mads Clausens Fonds 50 års fødselsdag blev der givet en gave til byen – eller rettere to – og det er to gaver, som har været på Sønderborg Kommunes ønskeliste i længere tid. Nemlig en udvidelse af Dybbølhallen og Skansen og også et havnebad.

“Den gave giver Bitten og Mads Clausens Fond til Sønderborg og hos borgmester Erik Lauritzen er den i gode hænder”, sagde Peter Mads Clausen, som er bestyrelsesformand i fonden.

Borgmester Erik Lauritzen fik overrakt gavebeviserne og han sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Først og fremmest et stort tillykke med jubilæet og så siger jeg også mange tak for gaverne”.

“Det var jo os, der skulle gi’, men hvad giver man til en fond?”.

Fejringen af fonden foregik på pladsen mellem Hotel Alsik og MultiKulturhuset og vejret var strålende.

“Og det med vejret er jo altid en borgmester ansvar”, sagde Erik Lauritzen og tilføjede, at flagene på broen også var hejst.

Du kan SE BILLEDER HER.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se også SønderborgNYT TVs interview med formand Peter Mads Clausen og adm. direktør Per Have i anledningen af Bitten & Mads Clausens Fonds 50 års jubilæum. Du kan se jubilæumsinterviewet på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Kristian Bonefeld skriver til kommunens medarbejdere

23. maj 2022 Sønderborg

Byrådsmedlem Kristian Bonefeld, Venstre, skriver:  Sidste onsdag havde Byrådet kommunens økonomi til drøftelse og jeg udtrykte i den sammenhæng undren over nogle forhold omkring budgettet. Dagen derpå blev jeg kontaktet af en journalist og vi havde en snak omkring kommunens økonomi i almindelighed – 9 minutter blev det til, kan jeg se på min telefon. […]

Læs mere...