Borgmesteren vil bruge penge på børnene

10. september 2020 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har meldt klart ud, at det kommende budget for næste og de efterfølgende år, især skal gavne børnene. Borgmesteren vil altså være ‘Børnenes borgmester’ og det glæder Venstre.

“Det er rigtigt dejligt at høre og det passer særdeles fint til de tanker, som vi har gjort os i Venstre”, siger Børne- og Uddannelsesudvalgets formand, Claus Klaris til SønderborgNYT, som er klar med forslag til budgettet.

“Vi vil rigtigt gerne bruge penge på at gøre folkeskolerne endnu bedre og så har vi et forslag, der skal gøre det muligt for småbørnsforældre selv at passe børnene derhjemme”, siger udvalgsformanden.

Borgmester Erik Lauritzen har tidligere sagt til SønderborgNYT, at Udligningsordningen giver Sønderborg Kommune flere penge, så der er mulighed for at tage nogle bebudede spareforslag af bordet og nok også til at styrke enkelte områder.

“Vi er glade for, at borgmesteren også har tænkt på folkeskolerne, fordi det er vigtigt, at giver børn nogle rigtigt gode vilkår”, siger Claus Klaris.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...