Borgmesteren vil have mere erhvervsliv

7. februar 2014 Erhverv

Sønderborg Kommune sætter gang i en ny erhvervsfremmestrategi, der skal samle alle erhvervsaktiviteter i kommunen for yderligere at accelerere vækst og skabe flere gode arbejdspladser i Sønderborg. Både for de nye iværksættere, for dem på vej og de etablerede virksomheder. Strategien bygger på en fælles koordineret indsats mellem kommunen, erhvervslivet, uddannelser og andre institutioner.

Borgmester Erik Lauritzen tager fat på en erhvervsfremmestrategi.

Borgmester Erik Lauritzen tager fat på en erhvervsfremmestrategi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med involvering af erhvervsliv og turismesektoren vil kommunen skabe nye ambitioner for vækst, der giver nye arbejdspladser. Borgmester Erik Lauritzen forstærker erhvervsindsatsen nu ved at samle en række erhvervsrepræsentanter fra direktioner og bestyrelser til et indledende vækstseminar den 4. marts 2014.

Her mødes i første omgang de aktører, som allerede er i gang med vækstinitiativer, for at diskutere, hvordan industri,  handels-, service- og turismeerhverv kan knyttes endnu stærkere sammen i en samlet, fokuseret vækstplan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senere på foråret præsenteres vækstplanen, og alle interesserede får mulighed for at bidrage til planens indhold og tage del i erhvervsindsatsen i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49