Borgmesteren vil have mere erhvervsliv

7. februar 2014 Erhverv

Sønderborg Kommune sætter gang i en ny erhvervsfremmestrategi, der skal samle alle erhvervsaktiviteter i kommunen for yderligere at accelerere vækst og skabe flere gode arbejdspladser i Sønderborg. Både for de nye iværksættere, for dem på vej og de etablerede virksomheder. Strategien bygger på en fælles koordineret indsats mellem kommunen, erhvervslivet, uddannelser og andre institutioner.

Borgmester Erik Lauritzen tager fat på en erhvervsfremmestrategi.

Borgmester Erik Lauritzen tager fat på en erhvervsfremmestrategi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med involvering af erhvervsliv og turismesektoren vil kommunen skabe nye ambitioner for vækst, der giver nye arbejdspladser. Borgmester Erik Lauritzen forstærker erhvervsindsatsen nu ved at samle en række erhvervsrepræsentanter fra direktioner og bestyrelser til et indledende vækstseminar den 4. marts 2014.

Her mødes i første omgang de aktører, som allerede er i gang med vækstinitiativer, for at diskutere, hvordan industri,  handels-, service- og turismeerhverv kan knyttes endnu stærkere sammen i en samlet, fokuseret vækstplan.

Senere på foråret præsenteres vækstplanen, og alle interesserede får mulighed for at bidrage til planens indhold og tage del i erhvervsindsatsen i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...