Borgmesteren vil have mere erhvervsliv

7. februar 2014 Erhverv

Sønderborg Kommune sætter gang i en ny erhvervsfremmestrategi, der skal samle alle erhvervsaktiviteter i kommunen for yderligere at accelerere vækst og skabe flere gode arbejdspladser i Sønderborg. Både for de nye iværksættere, for dem på vej og de etablerede virksomheder. Strategien bygger på en fælles koordineret indsats mellem kommunen, erhvervslivet, uddannelser og andre institutioner.

Borgmester Erik Lauritzen tager fat på en erhvervsfremmestrategi.

Borgmester Erik Lauritzen tager fat på en erhvervsfremmestrategi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med involvering af erhvervsliv og turismesektoren vil kommunen skabe nye ambitioner for vækst, der giver nye arbejdspladser. Borgmester Erik Lauritzen forstærker erhvervsindsatsen nu ved at samle en række erhvervsrepræsentanter fra direktioner og bestyrelser til et indledende vækstseminar den 4. marts 2014.

Her mødes i første omgang de aktører, som allerede er i gang med vækstinitiativer, for at diskutere, hvordan industri,  handels-, service- og turismeerhverv kan knyttes endnu stærkere sammen i en samlet, fokuseret vækstplan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senere på foråret præsenteres vækstplanen, og alle interesserede får mulighed for at bidrage til planens indhold og tage del i erhvervsindsatsen i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...