Borgmesterstien er lukket tre måneder frem

Kort med den nye rute ved Borgmesterstien. Foto; Sønderborg Kommune
Kort med den nye rute ved Borgmesterstien. Foto; Sønderborg Kommune
14. februar 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

På grund af gravearbejde er Borgmesterstien i Sønderborg lukket i tre måneder med virkning fra i dag, onsdag. Årsagen er opførelsen af 12 nye boliger på et område ud til Borgmester Andersens Vej, som Borgmesterstien går gennem.

Afspærringen af Borgmesterstien er markeret af byggehegn og adgang forbudt skilt, og afspærringen er planlagt til at vare frem til den 17. maj, skriver kommunen.

Borgere, der normalt bruger Borgmesterstien, guides i perioden med afspærring via Borgmester Andersens Vej og Grundtvigs Allé.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmesterstien er en asfalteret cykel- og gangsti, som går fra Grundtvigs Alle til Borgmester Andersens Vej og den fortsætter ind i Sønderskoven. I forbindelse med byggeriet af de 12 boliger vil stien få et lidt andet forløb i fremtiden.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...