Borgmesterstien er spærret frem til august måned

Borgmesterstien. Foto: Sønderborg Kommune
Borgmesterstien. Foto: Sønderborg Kommune
16. maj 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Gravearbejdet på Borgmesterstien ved Borgmester Andersens Vej i Sønderborg har desværre vist sig at være mere omfattende end først antaget. Derfor er arbejdet blevet forsinket. Det betyder, at afspærringen af Borgmesterstien forlænges til den 1. august.

Stien har været afspærret siden midten af februar, skriver Sønderborg Kommune

Årsagen til afspærringen er opførelsen af 12 nye boliger på området ud til Borgmester Andersens Vej, som Borgmesterstien i dag går gennem.  Borgere, der normalt bruger Borgmesterstien, guides i perioden med afspærring via Borgmester Andersens Vej og Grundtvigs Alle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmesterstien er en asfalteret cykel- og gangsti, som går fra Grundtvigs Alle til Borgmester Andersens Vej og fortsætter ind i Sønderskoven. I forbindelse med byggeriet af de 12 boliger vil stien få et lidt andet forløb i fremtiden. Stien flyttes længere nordpå mod Alssundgymnasiet.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...