Børnehygge, politik og julebagning med Venstres Ellen Trane Nørby

9. december 2018 Politik

Søndag formiddag blev der bag masser af pebernødder og andre småkager, der hører julen til – og det var i Det Sønderjyske Køkken, der var tændt for ovnene og gjort kagedej klar.

“Vi synes, det er hyggeligt at samles om at bage kager, så det er muligt at have børn med og alligevel snakke lidt politik”, siger Ellen Trane Nørby, folketingmedlem og sundhedsminister.

Især børnene gik vældigt op i at lave småkager – og udfordringen var at finde ud af, hvad de ville blande i dejen eller pynte med. På et bord stod der hakkede nødder, kakao og andre ting, der allesammen kunne bruges.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars Romsøe Grandt fra Nordals havde taget sin datter med i Det Sønderjyske Køkken – og ligesom de andre børn, så var hun også begejstret over sine egne kager.

Folketingsvalg

“Hvad med Jer på Nordals, er I ved at være klar til valgkamp”, spurgte Ellen Trane Nørby – og Lars Romsøe Grandt kunne afsløre, at alle er klar og ifølge ham skulle de også være det på Sydals.

Men kun statsministeren ved, hvornår valget kommer.

“Og regeringen er jo på vej frem i meningsmålingerne, så mon ikke han venter en tid endnu”, siger Lars Romsøe Grandt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af de timer, som ovnene var tændt, var der godt 30 bagere i gang.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...