Børnenes udflugt gik lige i ørerne

21. juni 2013 Kultur

Det var ret tydeligt at se på børnene fra Alssund, at der er meget støj i luften, når deres arbejdes med motorsav. Men heldigvis er der høreværn til alle, der besøger skulpturprojektet ved havnen i Sønderborg. Både børn og voksne.

Efter børnene havde spist deres madpakker i kunstnerteltet, hvor de havde fået en masse at vide om skulpturerne, så havde de lige tid til en runde på pladsen, inden de satte kursen mod Børnehaven Alssund.

Kunstnerne nød, at de igen havde en hel arbejdsdag – og enkelte af dem har ret travlt, fordi de skal være færdige med deres værker søndag.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Søndag klokken 14 kører modtagerne af skulpturerne afsted med deres værk, siger Finn Johansson, der som bestyrer af Uwe Wolffs Fond bestemmer en del. Og når det nu er sådan, at havnekajen skal ryddes igen, så andre kan få glæde af den, så er det vigtigt, at skulpturerne stilles derhen, hvor de skal virke.

Fredagsbilleder fra skulptur-området: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.567515836632318.1073741904.371861676197736&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...