Børnenes udflugt gik lige i ørerne

21. juni 2013 Kultur

Det var ret tydeligt at se på børnene fra Alssund, at der er meget støj i luften, når deres arbejdes med motorsav. Men heldigvis er der høreværn til alle, der besøger skulpturprojektet ved havnen i Sønderborg. Både børn og voksne.

Efter børnene havde spist deres madpakker i kunstnerteltet, hvor de havde fået en masse at vide om skulpturerne, så havde de lige tid til en runde på pladsen, inden de satte kursen mod Børnehaven Alssund.

Kunstnerne nød, at de igen havde en hel arbejdsdag – og enkelte af dem har ret travlt, fordi de skal være færdige med deres værker søndag.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Søndag klokken 14 kører modtagerne af skulpturerne afsted med deres værk, siger Finn Johansson, der som bestyrer af Uwe Wolffs Fond bestemmer en del. Og når det nu er sådan, at havnekajen skal ryddes igen, så andre kan få glæde af den, så er det vigtigt, at skulpturerne stilles derhen, hvor de skal virke.

Fredagsbilleder fra skulptur-området: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.567515836632318.1073741904.371861676197736&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Uddannelse, Sønderborg

På EUC Syd er der hele fire modtagere af ML-Prisen

28. september 2022 Uddannelse

På EUC Syd er der hele fire modtagere af ML-Prisen: Jonas, Jimmy, Magnus og Mikkel. Alle fire får altså en stor anerkendelse for deres indsats på både deres uddannelse og ved deres læreplads. Metalindustriens Lærlingepris er en pris, som symboliserer en lærlings faglige stolthed, og er et tegn på deres åbenhed og kammeratskab. Den prestigefyldte […]

Læs mere...