Botilbuddet på B.S. Ingemannsvej fejrede de første 25 år

26. maj 2022 Samfund

Onsdag blev der festen på livet løs i Botilbuddet på B.S. Ingemannsvej i Sønderborg og det var en dag, som både medarbejdere og beboere havde set frem til i lang tid. Stedet er særlig målrettet til voksne, udviklingshæmmede mennesker med forskellige former for kommunikationsnedsættelse.

Stedet fejrede sine første 25 år – og den første leder i huset, Karin Bentzon, var også inviteret.

“Botilbuddet her åbnede, fordi der var mangel på et sted, hvor der er personale døgnet rundt. Tidligere boede flere udviklingshæmmede hjemme hos deres forældre, som ikke var trygge ved, at de flyttede til et sted, hvor der ikke var nogen til at passe på dem om natten”, sagde Karin Bentzon til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det personale, som er her i dag, de tænker også hele tiden på beboernes tryghed. Sådan har det været i foreløbig 25 år”.

Dagen blev fejret med god musik og så blev der serveret helstegt pattegris, helt som beboerne ville have det.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...