Brandvæsnet er stadig på slukningsarbejde i Snogbæk

28. maj 2020 112

Torsdag aften klokken 21:40 er Sønderborg Brand og Redning samt frivillige brandværn stadig i gang med at efterslukke en brand i en halmlade i Snogbæk.

Det fortæller politiets vagtchef, Claus Skovgaard.

Både brandvæsen og politi blev omkring klokken 14:40 kaldt ud til gården, og her fik man travlt med at fjerne godt 15 kilo fyrværkeri, som blev opbevaret i halmladen.

“Der blev fundet en del fyrværkeri – hovedsageligt raketter. Det er ikke ulovligt fyrværkeri, men mængden af det gør, at det er ulovligt”, siger vagtchefen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Halmladen er totalt udbrændt, men det ulmer stadig, så brændvæsenet er fortsat på stedet”, siger vagtchef Claus Skovgaard.

Han kan endnu ikke oplyse, om der vil blive rejst sigtelse mod gårdejeren, som risikerer en sag, fordi det er ulovligt at opbevare over fem kilo fyrværkeri.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...