Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur
Jussi Adler Olsen. Pressefoto: Robin Skjoldborg
Jussi Adler Olsen. Pressefoto: Robin Skjoldborg

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal.

“På 10 dage blev halvdelen af pladserne revet væk. Men der er stadig pladser til flere, der vil have en glad, interessant og spændende aften i selskab med krimikongen”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg glæder mig til at sætte mig ved siden af forfatteren og stille – måske drillende – spørgsmål og komme dybt ind i hans forfatterskab og hans nye roman, Natrium Chlorid. Jeg vil gerne vide, hvorfor den hvorfor den har fået lige den titel”.

Billetten koster 195 og kan købes på tlf. 5240 6616 eller ved at sende en mail til: acharling@gmail.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...