Brecklings Bogcafé: Lotte Petri kender retsmedicinere og andre mord-eksperter

18. august 2016 Sundeved

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Lotte Petri, der den 4. september – sammen med Jakob Melander – er gæst i Brecklings Bogcafé på Hotel Comwell i Sønderborg, debuterede som krimiforfatter i foråret 2009 med krimien, Den 5. Plage, som handler om et planlagt biologisk terrorangreb med miltbrandbakterier mod København. Bogen fik fine anmeldelser og hun blev indstillet til Danske Banks Debutantpris.

Lotte Petri. Foto: Hanne Fuglbjerg.

Lotte Petri. Foto: Hanne Fuglbjerg.

I december 2011 udkom efterfølgeren, Vand til Blod, som har begejstret anmeldere og læsere. Sort Død udkom i 2014, og en anmelder skrev, at der var tale om ‘herlig omgang klassisk, velkomponeret guf’. Nummer fire i serien, Hvidt Snit, har bl.a. fået disse ord med på vejen: “gys, uhygge, gys – og mere gys”

“Jeg har altid syntes, det var spændende at læse krimier, men det er bestemt også spændende at skrive dem. Og jeg bruger jo mange eksperter inden jeg skriver, fordi det giver nogle mere virkelige og mere troværdige historier”, siger Lotte Petri til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lotte Petri er jævnligt på besøg i det jyske og hun nyder at komme ud og snakke med læserne.

“Jeg glæder mig meget til at komme til Sønderborg og jeg har hørt fra andre forfattere, at det er rigtigt dejligt at være med i Brecklings Bogcafé”, siger Lotte Pertri, som sender Djævlens Værk ud til boghandlerne i efteråret.

“Og jeg er klar med endnu en bog, der skal ud næste år”, siger Lotte Petri, som har det med at udgive en bog om året.

“Men lige omkring den kommende udgivelse, så er der lidt kuk i det. Og det sker jo, når man skifter forlag”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skal du høre de to spændende mennesker fortælle om de tanker, der lægges i deres forfatterskab, så er det om at få bestilt billet – salget er i fuld gang.

Du kan bestille ved at ringe på 5240 6616.

Du kan også sende en mail til acharling@gmail.com og skrive det antal billetter, som du har brug for.

Hvis du vil starte med en let og lækker anretning, som serveres fra kl. 14 fra Hotel Comwells køkken, så er prisen 179 kroner – og springer du maden over, så kan du komme kl. 15, hvor forfatterne får ordet, bliver det 119 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...