Brecklings Bogcafé vil kredse om lokal krimifilm og en drabelig forbrydelse i Borgen

7. november 2022 Kultur
Kvinder med mord i tankerne. Pressefoto
Kvinder med mord i tankerne. Pressefoto

Det er en stor glæde, at Brecklings Bogcafé kan fortælle, at Karen Inge Nielsen, der gæster bogcafeen søndag den 4. december klokken 15 på Sønderborghus, har solgt rettighederne til sine Grænselandskrimier til Warner Bros. som agter at filmatisere de fremragende  og hårrejsende kriminalromaner. Og det bliver med filmoptagelser på Als.

“I den anledning får bogcafeen en ekstra gæst til arrangementet ‘Seriemordere på Als og Sundeved’ – udover Louise Nielsen med krimien ‘Nattevandrer’ og sin nye roman ‘Nattemørke’ som foregår i Borgen og i Sønderborg. Og vi glæder os at byde velkommen til den danske filmproducer, Kasper Graversen, der har sagt ja til at fortælle, hvordan man laver bog til film”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT. filmen

Louise Nielsen er også spændt på at høre filmproducenten fortælle:

“Det er altid spændende at se en krimi blive lavet til film og så lægge mærke til, hvor tro den er mod de trykte ord”, siger hun og fortsætter:

“Jeg er med på bogcafeen for at fortælle om mit forfatterskab og så vil jeg fortælle lidt om min næste krimi, hvor det uhyggelige sker i Borgen”, siger Louise Nielsen til SønderborgNYT. Om det er et drab eller noget andet grumt, kan I høre på bogcafeen.

Det er stort, at vi hernede går til filmen. At vi hernede i vort skønne område atter kan komme i centrum. Ganske vist i selskab med grumme seriemordere. Men pyt med det”, siger Allan Breckling og tilføjer, at han ikke vil blive overrasket, hvis Louise Nielsens krimier også bliver til film.

Artiklen fortsætter under annoncen

Køb din billet hos Brecklings Bogcafé på mail: acharling@gmail.com – eller ring til bogcafeen på mobil 5240 6616. Pris kun  160 kroner  pr. person.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. december 2022 Samfund, Sønderborg

Virksomheder skal have styr på affaldssorteringen inden året slutter

2. december 2022 Samfund

Senest den 31. december skal alle affaldsproducerende virksomheder sortere deres husholdningslignende affald i de 10 kategorier, vi kender fra vores private husholdning. Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse. Det skal ske i følge Miljøstyrelsens affaldsbekendtgørelse, der trådte i kraft i december sidste år, og hvor kravet om den udvidede sortering skal indfries fra årsskiftet. […]

Læs mere...