Brian O’Driscoll: Der er masser af musikoplevelser på Back to the Roots Festival

7. marts 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I de seneste mange uger har Brian O’Driscoll haft mere end almindeligt travlt og det skyldes, han er med til at arrangere musikfestivallen Back to the Roots i Rinkenæs.

“Når vi bruger ordet Roots, så er det fordi det er paraplyen hen over genrer som folk-, country- og sing-a-song-writer-musik. På samme måde som ordet rock dækker over flere slags musik”, siger Brian O’Driscol til SønderborgNYT.

Rigtigt mange på scenerne

“Der er flere end 30 forskellige optrædender med musikere fra 10 forskellige nationer – og nogle er i Danmark for første gang”, siger medarrangøren, som lover, at der spilles musik for enhver smag. Musik, der spilles af dygtige, lokale musikere og af de mange gode musikere udefra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brian O’Driscoll inviterer os alle til Back to the Roots Festival.

Festivallen er fra fredag den 16. mart til søndag den 18. marts – og rammen er Benniksgaard Anneks i den tidligere efterskole i Rinkenæs.

“Om fredagen er Ray Ray på besøg på Rinkenæs Skole og efter at have sunget sammen med eleverne, så kommer nogle af dem med til festivallen, hvor de skal på scenen og synge”, siger Brian O’Driscoll.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorfor en festival?

Brian O’Driscoll har det ligesom sin familie. Han brænder for musikken.

“Og så har jeg altid gerne villet lave en god folkfestival. Her på vores egn er der jo blot Tønderfestivallen og det er om sommeren”, siger han.

Han fortæller videre, at han elsker at være med til at lave projekter – og en musikfestival er et godt projekt, der er med til at sprede glæde.

Fællesskaber

Når der kommer mange musikere på ét sted, så giver det en masse spontane sammenspilsarrangementer. 

Artiklen fortsætter under annoncen

“Folk sætter sig bare i hjørner og på gange og spiller sammen. Det giver helt nye musikere chancen for at spille sammen med de veletablerede og det giver en supergod stemning”, siger Brian O’Driscoll.

Musikken binder mennesker sammen – og den gør, at alle er lige.

Køb billet

HER kan du købe et partoutkort til festivallen for 595 kroner – og der kan også købes endags-billetter.

Læs meget mere om Back to the Roots og se alle navnene HER

Artiklen fortsætter under annoncen