Broager Bibliotek: Postbutikken lukker

21. februar 2014 Erhverv

Med udgangen af dette kvartal lukker postbutikken ved Biblioteket Broager. Sidste åbningsdag bliver fredag den 28. marts.

Farvel til postbutikken i Broager.

Farvel til postbutikken i Broager.

Postbutikken har haft til huse ved Biblioteket Broager siden oktober 2011. Det har været en god kombination med postbutik og bibliotek i samme lokaler, hvilket har været en win-win situation for begge parter. PostDanmark har nu valgt at ændre forretningskonceptet, hvilket betyder, at der ikke længere er basis for at opretholde funktionen ved Biblioteket Broager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da postbutikken skulle lukkes ved den daværende Q8 tank, var der flere borger-henvendelser i forbindelse med nedlæggelsen. Det blev opfattet som et tab, at der ikke længere skulle være postkontor i lokalområdet. Biblioteket henvendte sig til PostDanmark, idet postbutikken og biblioteket kunne blive et godt match. Det lykkedes at komme i dialog med PostDanmark, og postbutikken blev etableret i biblioteket.

– Det har betydet øget aktivitet for både postbutik og biblioteket til glæde for borgerne i lokalområdet. Det er ærgerligt, at PostDanmarks beslutning nu gør, at funktionen ikke længere kan opretholdes i forbindelse med biblioteket, siger stadsbibliotekar Carsten Nicolaisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...