Broager Bibliotek: Postbutikken lukker

21. februar 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Med udgangen af dette kvartal lukker postbutikken ved Biblioteket Broager. Sidste åbningsdag bliver fredag den 28. marts.

Farvel til postbutikken i Broager.

Farvel til postbutikken i Broager.

Postbutikken har haft til huse ved Biblioteket Broager siden oktober 2011. Det har været en god kombination med postbutik og bibliotek i samme lokaler, hvilket har været en win-win situation for begge parter. PostDanmark har nu valgt at ændre forretningskonceptet, hvilket betyder, at der ikke længere er basis for at opretholde funktionen ved Biblioteket Broager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da postbutikken skulle lukkes ved den daværende Q8 tank, var der flere borger-henvendelser i forbindelse med nedlæggelsen. Det blev opfattet som et tab, at der ikke længere skulle være postkontor i lokalområdet. Biblioteket henvendte sig til PostDanmark, idet postbutikken og biblioteket kunne blive et godt match. Det lykkedes at komme i dialog med PostDanmark, og postbutikken blev etableret i biblioteket.

– Det har betydet øget aktivitet for både postbutik og biblioteket til glæde for borgerne i lokalområdet. Det er ærgerligt, at PostDanmarks beslutning nu gør, at funktionen ikke længere kan opretholdes i forbindelse med biblioteket, siger stadsbibliotekar Carsten Nicolaisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...