Broager: Far og søn starter nyt elektrikerfirma

7. september 2020 KV2017

Ole Nielsen fra Broager er nok mest kendt som brandkaptajn men han tager nu springet fra fast lønmodtager-arbejde i el-branchen til et liv som selvstændig i Broager sammen med sønnen, Jens Nielsen, der er uddannet el-installatør.

Faderens ambition er over de kommende år at være med til at skabe et bæredygtigt Broager Elektriker, som det nye firma hedder og som sønnen Jens så kan føre videre, når tiden er inde til det.

Ole og Jens Nielsen har ambition om at være den fortrukne elektriker i hele Sønderborg og de tilgrænsende kommuner, når private og erhvervskunder skal have lavet alle former for el-arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jens Nielsen begyndte på sin uddannelse for otte år siden og er nu autoriseret elinstallatør og med faderens 38 års erfaring i el-branchen, særligt i industrien, ser de sig som et team, som vil kunne servicere alle kunder.

”Vi glæder os til at kunne give vores kunder en god service – vi går højt op i, at vi er til rådighed 24/7 og har en høj faglighed på vores arbejde”, siger Ole Nielsen til Broager.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er klar – med de rette uddannelser og erfaring i bagagen”, tilføjer Jens Nielsen, nyuddannet elinstallatør.

Broager Elektriker har valgt nye grønne firmabiler og der er sat et grønt skilt op i haven på Solskrænten hos Jens Nielsen.

”Det er vigtigt for os at signalere overfor kunderne, at vi er med på den grønne bølge, derfor den grønne farve”, siger Ole Nielsen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk