Broager Fjernvarme er nomineret til Fjernvarmeprisen

25. september 2019 Broager

Det er ikke alene i Broager, man lægger mærke til, at fjernvarmen har investeret i en grøn omstilling. Det har man i hele energisektoren i Danmark, og det udmønter sig i en særlig opmærksomhed, når Dansk Fjernvarme landsmøde den 24.-25. oktober afvikler årets største begivenhed i energisektoren.

Scenen er igen sat i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor flere end 2000 deltagere bruger to dage på at diskutere politik, teknik og nyeste trends på markedet, skriver Broager dk

Et af højdepunkterne er uddelingen af Fjernvarmeprisen 2019. Broager Fjernvarme er blandt de tre nominerede fjernvarmeselskaber, der har vist et unikt tiltag for samfundet og vores miljø.

Det selskab som Landsmødets deltagere udpeger som den mest bidragende modtager prisen.

“Broager Fjernvarme er nomineret på baggrund af vores tiltag med solvarme, grundvandsvarmepumpe og intelligente omløb i vores ledningsnet, der har gjort det muligt at fastholde prisen på fjernvarme til vores forbrugere”, siger formanden, Peer Monger.

Dansk Fjernvarme har lavet et oplæg for alle tre nominerede til valget i form af en lille video, som vil blive præsenteret for alle i Dansk Fjernvarme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan se videoen for Broager Fjernvarme ved at klikke her.

Alene nomineringen til prisen er et markant skulderklap til den bestyrelse, som med opbakning fra generalforsamlingen har investeret i en omstilling, der gør at 97 procent af opvarmningen til husstandene i Broager stammer fra grøn energi – uden prisstigninger for forbrugerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...