Broager Hallen og Sønderborg Squashklub får støtte af Norlys

14. juni 2022 Broager

Lige nu er smilene ekstra brede hos 38 initiativtagere i det syd- og sønderjyske. De har nemlig modtaget donationer i årets første uddeling fra Norlys Vækstpulje Syd. I alt uddeler Norlys Vækstpulje Syd 4,3 millioner kroner i Syd- og Sønderjylland i denne runde.

Broager Hallen kan med 100.000 kroner fra Norlys Vækstpulje Syd nu tage hul på energirenovering af hallens omklædningsrum. De har ikke har ændret sig siden hallens åbning i 1969, så ønsket om modernisering har været stort. Ved at optimere omklædning, toilet og baderum vil hallen opnå en grønnere profil og samtidig sikre, at rengøring kan håndteres på den mest miljørigtige og arbejdsskånende måde, skriver Norlys i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg vil den lokale Squash-klub udskifte belysningen, som er fra 1987, med energirigtig LED. Det vil både sikre energibesparelser og optimere brugeroplevelsen for de cirka 250 medlemmer, som både deltager i og arrangerer danske og internationale turneringer på alle niveauer. Norlys Vækstpulje Syd har bevilget 118.500 kroner til projektet.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...