Broager: Nu kan du få tandblegning og voksbehandlinger hos Be Brilliant

30. september 2021 Broager

Marlene J. Petersen er 52 år og har boet i Broager i hele sit liv. Hun bor i eget hus i bymidten og har for et par måneder siden åbnet min egen lille klinik, Be Brilliant, i Broager. Hun har også et fuldtids kontorarbejde indenfor sommerhusudlejning.

“Jeg har haft drømmen i mange år om at prøve noget selvstændigt. Jeg kan dog bedst li’ at gå med livrem og seler og har derfor beholdt mit job og kører klinikken samtidig. Her ligger åbningstiderne så bare om aftenen og i weekenderne. Jeg mener helt klart, at det er en fordel for mine kunder, som jo så kan komme hos mig når de selv har fri”, siger Marlene J. Petersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil videre tilbydes der tandblegning og voksbehandlinger, og som noget helt nyt nu også Eyelash lift and curl og farvning af bryn og vipper.

Et kommende tiltag som er på tegnebrættet, er ansigtsyoga som homeparty.

“Det, som det går ud på, er, at til et hygge arrangement derhjemme, kan man booke en demonstration af ansigtsyoga-øvelser. Det vil være et sjovt og festligt indslag, hvor man både får noget med hjem, som man kan arbejde videre med samtidig med, at man får et godt grin sammen, fordi man virkelig ser sjov ud når øvelserne udføres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kan følge med på Facebook og se de nye forskellige tiltag, konkurrencer med mere der kommer undervejs.

Klinikken er lille, men hyggelig og jeg gør meget ud af ,at kunden får en dejlig og behagelig oplevelse med en behagelig behandlingsstol, dufte og meditationsmusik. Under tandblegningsbehandling tilbydes der f.eks en gratis håndmassage og der er altid tid til en lille snak og et godt grin.

Jeg håber, at se rigtig mange fra nærområdet i min klinik, behandlingerne, priser samt tidsbestillings foregår via min Facebookside .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...