Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur
Anne Sofie Wraae. Pressefoto
Anne Sofie Wraae. Pressefoto

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu.

Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på København Universitet, leder et ungdomskor og spiller også i pigebandet Kryd.

Hun lever med andre ord et liv i musikkens tegn.

”Når jeg har optrådt med mine sange, så har det mest været privat, men det er da planen, jeg vil give koncerter – også i Sønderborg og omegn”, siger 24-årige Anne Sofie Wraae til SønderborgNYT.

Anne Sofie Wraae underviser også andre i at skrive musik og tekster – og det er elever på Oure Højskole, der har glæde af hende.

”Som jeg sagde, så er musikken det, som mit liv drejer omkring. Både de sange, som jeg selv har skrevet og indspillet og også på musikvidenskab og når jeg underviser andre eller leder et kor”, siger Anne Sofie Wraa, som fredag udgiver sin tredje single.

Mange unge satser på at komme med i X Factor, så de kan blive kendte i en fart.

”Det er ikke lige den vej, som jeg vil følge”, siger Anne Sofie Wraae, der gerne vil holde alle muligheder i spil.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg synes, det er spændende at udgive en sang og se, om den kan bære. Og jeg synes også, alt det andet, som jeg laver i ’musikkens tjeneste’ er interessant. Så jeg holder mulighederne åbne og ser, hvor det hele fører mig hen”, siger Anne Sofie Wraae.

Du kan høre Anne Sofie Wraaes to første udgivelser på Spotify .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk