Broager Pigespejder inviterer familier ud i mørket

2. oktober 2022 Kultur
Bålhygge. Foto: Broager Pigespejder
Bålhygge. Foto: Broager Pigespejder

Vil du og din familie gerne have en god oplevelse, samt blive mere fortrolig med at være ude i mørket – har vi planlagt en aften for jer. Den aften er på lørdag – den 8. oktober, skriver Broager Pigespejder

Aktiviteterne vil være tilrettelagt efter at I, i fællesskab oplever naturen og får brugt sanserne. Kom ud i naturen – oplev at blive udfordret i mørket under trygge forhold sammen med andre familier.

Arrangementet starter kl. 16:00 og forventet slut er kl. 21:00. Vi mødes på Spejderpladsen Skelde Kobbel i Broager.

Vi starter med madlavning over bål – efterfulgt af fællesspisning. Derefter er der aktivitetsløb i skoven. Det hele sluttes af med hygge rundt om bålet.

Deltagerprisen er 25 kroner pr. person.

Tilmelding og betaling til arrangementet skal ske på Broager Pigespejders hjemmeside: broagerpigespejder.dk senest onsdag.

Arrangementet er for familier med børn om I er spejdere eller ej.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Kultur, Augustenborg

Børn og barnlige sjæle er velkomne til julefest i Kultursalen

1. december 2022 Kultur

Augustenborghallerne inviterer børn og barnlige sjæle til juletræsfest nu på lørdag fra kl. 14.00 til 16.00 i Kultursalen i Augustenborghallerne. Sidste weekend var der juletræstænding i Slotsparken, men på lørdag er det Augustenborghallernes tur til at fejre julens komme. Det skriver halbestyrelsen i en pressemeddelelse. Juletræsfesten vil vanen tro være med masser af musik, sanglege […]

Læs mere...