Broager Ringridning har annulleret alle aftaler

7. april 2020 COVID-19

Alle aftaler til ringridningen i Broager blev annulleret mandag aften, for straks efter statsministerens tale var hele bestyrelsen samlet virtuel på Skype, og efter cirka halvanden times arbejde kunne formanden konkludere, at missionen ser ud til at lykkes, så Broager Ringridning kommer ud af alle kontrakter uden tab.

“Vi har de seneste måneder fået alle aftaler på plads og har arbejdet i troen på, at vi også fik ringridning i byen i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men vi har også i alle kontrakter taget det forbehold, at festen kunne blive aflyst, og derfor kommer vi ud af alle aftaler uden omkostninger”, oplyser Anne Jonsson, formand for ringriderforeningen, til broager.dk.

“Det er jo mest musikken med en udgift på over 100.000 kroner, vi skulle have på plads og de tre orkestre er allerede nu på plads til næste års ringridning. Rigtig meget er på plads. Det trykte program mangler stort set kun at få ændret årstallet til 2021. Så det er positivt, at statsministeren kom med beskeden i aftes, hvor vi ikke har haft udgifter af betydning”.

Broager Ringridning har i år ca. 20 sponsorer, som allerede har indbetalt reklame-pengene. Sponsorerne bliver kontaktet én af de nærmeste dage og får tilbudt enten at få deres indbetalte beløb retur eller at overføre støtten til 2021.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk