Broager Skole er mestre i godt arbejdsmiljø

25. november 2016 Broager

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Broager Skole vandt Arbejdsmiljøprisen.

Skolen får prisen, fordi et solidt samarbejde mellem ledelse, arbejdsmiljørepræsentant og tillidsrepræsentant har sikret, at skolen kan fastholde og udvikle et godt arbejdsmiljø trods store forandringer.

En indsats som også betød, at eleverne har opnået bedre karakterer.

 

Både ledelse og medarbejdere fra skolen modtog torsdag klapsalver for deres fokus på at give skolens lærere størst mulig indflydelse på deres eget arbejde, og torsdag udløste det ArbejdsmiljøPrisen 2016 ved en stor prisuddeling på Hotel Plaza i København.

Skolereformen

Det gjorde ondt på mange skoler ovenpå folkeskolereformen og ny arbejdstid for lærerne, der førte mange omvæltninger med sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Broager Skole insisterede ledelsen og medarbejderne på, at det ikke måtte gå ud over arbejdsglæden.

“Vi har skabt en skole, hvor det er lykkedes os at udvikle et miljø præget af dialog. Vi er gode til at parkere udefrakommende forstyrrelser som “vilkår” og fastholde en stor grad af autonomi hos medarbejderne gennem et positivt og udviklende fokus på de handlemuligheder, som vi selv er herre over”, siger skoleleder Claus Brink Christensen fra Broager Skole i en pressemeddelelse.

Lærerne valgte at holde fokus på de ting, hvor de selv kunne gøre noget fremfor alt det, der var lagt fast af reformen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...