Broager Skole er mestre i godt arbejdsmiljø

25. november 2016 Broager

Broager Skole vandt Arbejdsmiljøprisen.

Skolen får prisen, fordi et solidt samarbejde mellem ledelse, arbejdsmiljørepræsentant og tillidsrepræsentant har sikret, at skolen kan fastholde og udvikle et godt arbejdsmiljø trods store forandringer.

En indsats som også betød, at eleverne har opnået bedre karakterer.

 

Både ledelse og medarbejdere fra skolen modtog torsdag klapsalver for deres fokus på at give skolens lærere størst mulig indflydelse på deres eget arbejde, og torsdag udløste det ArbejdsmiljøPrisen 2016 ved en stor prisuddeling på Hotel Plaza i København.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skolereformen

Det gjorde ondt på mange skoler ovenpå folkeskolereformen og ny arbejdstid for lærerne, der førte mange omvæltninger med sig. På Broager Skole insisterede ledelsen og medarbejderne på, at det ikke måtte gå ud over arbejdsglæden.

“Vi har skabt en skole, hvor det er lykkedes os at udvikle et miljø præget af dialog. Vi er gode til at parkere udefrakommende forstyrrelser som “vilkår” og fastholde en stor grad af autonomi hos medarbejderne gennem et positivt og udviklende fokus på de handlemuligheder, som vi selv er herre over”, siger skoleleder Claus Brink Christensen fra Broager Skole i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lærerne valgte at holde fokus på de ting, hvor de selv kunne gøre noget fremfor alt det, der var lagt fast af reformen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...