Broager Sparekasse er hovedsponsor for Sønderborg Q

15. september 2022 Erhverv
Tonni Johannesen og Lars Plehn. Pressefoto
Tonni Johannesen og Lars Plehn. Pressefoto

Tidligere i år slog fodboldklubberne Dybbøl IU og Sønderborg Fremad sig sammen om at danne en pige- og kvindefodboldklub, for at styrke mulighederne for seniorfodbold i Sønderborg-området. Den nye klub hedder Sønderborg Q og Broager Sparekasse er klubbens hovedsponsor.

Sparekassens filialleder i Sønderborg, Tonni Johannsen, har været forbi klubbens hjemmebane på Kærvej Stadion, da seniordamerne spillede kamp mod Haderslev FK. Seniorholdet spiller i Jyllandsserien for kvinder. De tabte desværre kampen 2-3.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Med den stigende interesse som kvindefodbold har fået efter kvindelandsholdets VM-kvalifikation, er det fedt at se, at der også i Sønderborg er opbakning til det, og at der med Sønderborg Q bliver satset på kvindefodbolden. I Broager Sparekasse vil vi rigtig gerne være med til at støtte og synliggøre de lokale muligheder, der er – også for kvindefodbold”, fortæller Tonni Johannesen i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Foreningsliv, lokale initiativer, sport og gode oplevelser vil vi i Broager Sparekasse gerne bidrage til. Derfor var det også lige til højrebenet at melde os på banen som Sønderborg Qs hovedsponsor”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ungdomsårene er der mange, der falder fra i foreningslivet, bl.a. på grund af efterskoleophold. Med Sønderborg Q har fodboldglade piger og kvinder mulighed for at have et hold at vende hjem til, så interessen og lysten for fodbold ikke går i stå.

Lars Plehn, medlem af styregruppen i Sønderborg Q og bestyrelsesmedlem i Dybbøl Fodbold har længe arbejdet på projektet, og er også særdeles glad for, at sparekassen bakker op:

”At Broager Sparekasse er blevet hovedsponsor for klubben betyder, at vi har fået ro til at arbejde koncentreret med vores projekt, som allerede nu tæller flere hold. Vores mål er at få piger til at spille fodbold samtidig med, at de også passer skole, arbejde, kæreste og fritidsjob. Allerede nu ved vi, at et holdsamarbejde er det eneste rigtige for at kunne tilbyde træning og niveau, så det passer til bredde og elite. Samarbejdet giver plads til alle. Om det er 7-mandshold eller 1. holdet, som nu spiller i Jyllandsserie. U16-piger er netop efter sommerferien tilsvarende begyndt i Sønderborg. Andre klubber er selvfølgelig velkomne i Sønderborg Q, som har lidt under 60 glade fodboldspillere”, siger han.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...