Broager Sparekasse får gode råd af EASV-studerende

22. november 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Broager Sparekasse har gjort brug af studerende fra Finansøkonomuddannelsen på Erhvervsakademi SydVest, der har rådgivet sparekassen om tiltrækning og fastholdelse af unge kunder.

Foto: EASV” width=”300″ height=”162″ /> EASV-holdet, der kom med gode råd til Broager Sparekasse. Foto: EASV

Broager Sparekasse er solidt forankret i den sønderjyske muld, og det er væsentligt for sparekassens identitet netop at være lokalt forankret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder dog at sparekassen har svært ved at fastholde deres unge kunder, fordi de ofte fraflytter området for at tage en videregående uddannelse, og som følge heraf vælger et større landsdækkende pengeinstitut.

40 studerende fra Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg har derfor undersøgt hvordan Broager Sparekasse kan blive bedre til at fastholde og tiltrække kunder i alderen 13-30 år, og efterfølgende fremlagt deres analyser for medarbejdere fra Sparekassen.

Videochat er fremtiden

Jesper Smaling er en af de studerende, der har undersøgt de unges præferencer, og fortæller om sin gruppes resultater:

“Personlige relationer vægter meget højt blandt de unge kunder, når de skal vælge bank.

Derfor skal Broager Sparekasse blive bedre til at udnytte moderne medier, og indføre videochat med de kunder, der ikke længere bor i lokalområdet. Det vil opretholde en personlig kontakt, selvom man ikke lige kan cykle ned i banken.

Og så er det vigtigt, at banken ikke kun ringer, når de har overtræk, de må gerne skabe en positiv dialog om kundernes behov og fremtidsudsigter”.

Samtidig peger Jesper og hans gruppes undersøgelse på, at fordi den unge generation er vant til hurtig respons online, vil de have rådgivning, når de har brug for det, og ikke flere dage senere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder at Broager Sparekasse skal kunne give et hurtigt svar, hvis kunden har brug for et lån.

Samarbejde skaber værdi

Hos Broager Sparekasse er de glade for samarbejdet med de studerende på Erhvervsakademi SydVest.

Det siger Simon W. Kristiansen, der er projektansvarlig i Broager Sparekasse:

“Vi har fået en masse gode inputs fra de studerende, som vi vil tage med hjem og arbejde videre på. Det er dejligt med et par friske øjne på vores udfordringer, og jeg har indtryk af, at de studerende er meget glade for at få en case fra det erhvervsliv, de snart skal ud og være en del af”.

Finansøkonomuddannelsen startede i Sønderborg i august 2015, og de første Finansøkonomer dimitterer i sommeren 2017.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 112, Nordborg

Bilist leverede en positiv narkotest

23. april 2021 112

Natten til fredag – klokken 01:20 standsede en politipatrulje en 23-årig mand, som kørte i bil i Nordborg. “Bilens fører, som er fra Nordborg, blev narkotestet og der var udslag på hash, så han blev anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Udover det hash, som bilisten, ifølge testen, havde i blodet, så […]

Læs mere...