Broager Sparekasse fjerner negative renter for private – og sænker dem for erhvervskunder

26. juli 2022 Erhverv

Er du en af de privatkunder, der har betalt negative renter i Broager Sparekasse, så kan du glæde dig over, at det er slut nu. Den seneste rentestigning fra Nationalbanken betyder nemlig, at vi hæver renten på indlån til 0 procent for alle vores privatkunder fra den 5. august, skriver sparekassen i en pressemeddelelse.

Dermed kan du fremover spare lige præcis så mange penge op på din konto, som du ønsker, uden at betale en krone i renter.

Samtidig sætter vi også den negative rente på indlån for erhvervskunder op med 0,5 procent – fra -0,95 procent til -0,45 procent.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Broager Sparekasse var vi blandt de sidste til at indføre negative renter for vores kunder, og nu er vi blandt de første, der fjerner dem igen. Det gør vi med baggrund i den seneste justering fra Nationalbanken og en forventning om, at der kommer flere justeringer i efteråret. Allerede fra den 5. august tilbyder vi derfor vores privatkunder en indlånsrente på 0 procent.

Udlånsrenten for både privatkunder og erhvervskunder bliver hævet med 0,50 procent per år. Dog ikke ZeroBillån og ZeroBoliglån

Artiklen fortsætter under annoncen

Ændringerne i ind- og udlånsrenter bliver gældende fra 5. august.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...