Broager Sparekasse forlænger sponsoraftale med FC Sønderborg

30. januar 2023 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

Logoet, der fortsat skal pryde på FC Sønderborgs klubtrøjer, forbliver Broager Sparekasses, da det lokale pengeinstitut endnu en gang har forlænget sponsorsamarbejdet med eliteklubben i Sønderborg til stor glæde for begge parter.

Broager Sparekasse og FC Sønderborg har indgået en aftale om hovedsponsoratet for endnu en sæson, og det er ikke kun et spørgsmål om et logo på en klubtrøje, men en aftale, der er med til fortsat at løfte klubben, så både spillere og trænere kan udvikle deres spil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Unge talenter hylder projekt FC Sønderborg

Nogle af de spillere, der nyder godt af den forlængede aftale om sponsorat, er de fire drenge fra FC Sønderborgs U17-hold; Alexander Damsgaard, Philip Bockmann, Valdemar Philip og Nikolaj Garbers.

”I FC Sønderborg er niveauet højere end i moderklubberne og det er fedt”, fortæller Alexander Damsgaard inden tirsdagens træning på kunstgræsbanen ved Sønderborg Stadion.

”Her tager spillerne også mere ansvar og er mere motiverede for at spille”. Nikolaj Garbers, der ligesom Alexander Damsgaard og Philip Bockmann kommer fra moderklubben Sønderborg Boldklub, fortæller også, at, det er fedt at træne sammen med de bedste.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Trænerne er også meget engagerede og virkelig dygtige. Det er fedt at være en del af projektet FC Sønderborg”. Philip Bockmann fortæller også, at det er positivt, at de får mere træning, end hvis de blot spillede i moderklubben.

Det er tydeligt at mærke på drengene, at de brænder for deres sport og for muligheden for at spille for FC Sønderborg. Drengene er alle enige om, at de sætter stor pris på sponsoratet, der bl.a. er med til at give dem gode faciliteter, en fælles uniform på banen og mulighed for at udvikle deres fodboldspil. Og så er det fedt med lokal opbakning.

Artiklen fortsætter under annoncen

U17-holdet træner tre gange i ugen samt to gange morgentræning ved Sønderborg Talent Akademi og så kampe derudover. De fire drenge går alle på Sønderborg Statsskoles eliteidrætsordning.

Forsat talentudvikling gavner Sønderborg

Også klubbens kommunikationschef, Marius Vestergaard, sætter stor pris på opbakningen fra Broager Sparekasse, da det er dyrt at være en licensklub, som FC Sønderborg er, og at særligt trænerudviklingen er en stor økonomisk post.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Med den forlængede aftale kan klubben fortsætte den gode talentudvikling, der er med til at sikre, at holdene klarer sig godt i deres pulje”.

”Vi vil gerne fortsat bakke op om at styrke talentudviklingen af unge fodboldspillere i Sønderborg Kommune. Den stærke fodboldoverbygning kan også være med til at gøre Sønderborg til et attraktivt sted at bosætte sig og dermed tiltrække arbejdskraft til området, hvor børnenes muligheder for udvikling, måske er sidste brik, der skal til for at flytte”, siger Lars Christensen, direktør i Broager Sparekasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

FC Sønderborg består af 11 lokale fodboldklubber med ca. 2500 medlemmer. Formålet med FC Sønderborg er at skabe et elitemiljø for U13-19-spillere i Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk