Broager Sparekasse forlænger sponsoraftale med Vidar-Ulkebøl Håndbold

18. juni 2019 Erhverv

Der har været travlhed i ledergruppen i Vidar-Ulkebøl Håndbold den sidste måneds tid. Travlheden skyldes at ledergruppen har arbejdet hårdt på at få nye sponsoraftaler på plads til den kommende sæson, og det har givet pote.

Vi er utrolig glade for, at vi igen har fået lavet gode aftaler med lokale sponsorer. Det er vigtigt for en klub som vores, at der er ro omkring økonomien, for det sikre at vi kan blive ved med at tilbyde sjove og spændende aktiviteter for vores spillere”, siger formand Tommy Vedstesen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klubben har de seneste tre år haft Broager Sparekasse som hovedsponsor, et samarbejde som begge parter har været meget glade for. Det var derfor helt naturligt, at dette samarbejde skulle fortsætte og det har resulteret i en ny to- årig aftale, hvor Broager Sparekasse igen vil være hovedsponsor.

”Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Broager Sparekasse. De er meget aktive i hele det sønderjyske område i form af sponsorater til mange forskellige sportsgrene og vi var derfor meget opsatte på, at vi skulle forlænge vores aftale med dem. Det er lykkedes og det er vi stolte over. Vi tager det som et skulderklap til os, for det store arbejde der ydes af alle i og omkring klubben”, siger formanden

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke alene hovedsponsoraftalen der er kommet på plads.

Flere af de andre klubsponsorer er også blevet genforhandlet. Bl.a. aftalen med Hørecenter Als, Vollerup EL-Service, Sport Direct og OJ Electronics og de er alle med til at sikre det økonomiske fundament i klubben.

En ny sponsor er der også blevet plads til.

SIB Byggeri har valgt at indtræde som sponsor i klubben og det glæder formanden.

”Det er rigtig dejligt at nye sponsorer er klar til at bidrage økonomisk til Vidar-Ulkebøl Håndbold og jeg hilser SIB byggeri velkommen i vores klub. Jeg er sikker på at vores samarbejd bliver godt og tror da også SIB Byggeri bliver glade for aftalen. SIB Byggeri er også en virksomhed der er meget synlige i hele det sønderjyske område, ikke mindst i forhold til SønderjyskE. At de siger ja til at blive sponsor hos os, tager vi som et tegn på, at de anerkender det store arbejde der bliver gjort i klubben, og det er vi glade for”, siger Tommy Vedstesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med alle sponsoraftaler på plads, er Vidar-Ulkebøl Håndbold nu sikret økonomisk de kommende to sæsoner og arbejdet med planlægningen af den nye sæson, går nu ind i den afsluttende fase.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Se Frihedslistens mærkesager

26. oktober 2021 KV21

Vibeke Schou er den lokale kandidat på Frihedslisten til kommunalvalget. Det er hun fordi hun blev opfordret til at stille op og lige er flyttet til Sønderborg fra København. Hun vil gerne bidrage til sit nye lokalsamfund. Hun blev træt af København og forelskede sig i Sønderborg. Men det er også fordi hun er blevet […]

Læs mere...