Broager Sparekasse forlænger sponsorat

19. januar 2022 Erhverv Skrevet af: Redaktion

I en årrække har Broager Sparekasse været sponsor for FC Sønderborg. Klubben, der har til formål at skabe et elitemiljø for U13-U19-spillere i Sønderborg Kommune. Nu forlænger sparekassen igen deres sponsorat-aftale og bliver hovedsponsor for den lokale klub.

”Vi vil gerne bakke op om at styrke de unges muligheder for at spille fodbold på et meget højt niveau. Sønderborg Kommune skal have en stærk fodbold-overbygning. Det kan også være med til at trække arbejdskraft til området, hvor børnenes muligheder for udvikling måske er sidste brik, der skal til for at flytte”, siger sparekassedirektør Lars Christensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er meget taknemlige for, at Broager Sparekasse igen har valgt at støtte FC Sønderborg som hovedsponsor. Det betyder, at vi forsat kan udvikle fodboldtalenter i Sønderborg kommune i et samlet overbygningsprojekt. Vi kan fastholde de mange talentfulde fodboldspillere i lokalområdet til gavn for vores moderklubber med den støtte, vi får fra Broager Sparekasse”, lyder det fra Jesper Damm Andersen fra FC Sønderborgs forretningsudvalg.

FC Sønderborg består af 11 lokale fodboldklubber med ca. 2500 medlemmer. Talentfulde spillere kan træne og spille i FC Sønderborg uden, at de bliver meldt ud af deres moderklubber rundt omkring i kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På den måde bevarer spillerne tilknytningen til deres moderklubber.

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...