Broager Sparekasse forlænger sponsorat

19. januar 2022 Erhverv

I en årrække har Broager Sparekasse været sponsor for FC Sønderborg. Klubben, der har til formål at skabe et elitemiljø for U13-U19-spillere i Sønderborg Kommune. Nu forlænger sparekassen igen deres sponsorat-aftale og bliver hovedsponsor for den lokale klub.

”Vi vil gerne bakke op om at styrke de unges muligheder for at spille fodbold på et meget højt niveau. Sønderborg Kommune skal have en stærk fodbold-overbygning. Det kan også være med til at trække arbejdskraft til området, hvor børnenes muligheder for udvikling måske er sidste brik, der skal til for at flytte”, siger sparekassedirektør Lars Christensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er meget taknemlige for, at Broager Sparekasse igen har valgt at støtte FC Sønderborg som hovedsponsor. Det betyder, at vi forsat kan udvikle fodboldtalenter i Sønderborg kommune i et samlet overbygningsprojekt. Vi kan fastholde de mange talentfulde fodboldspillere i lokalområdet til gavn for vores moderklubber med den støtte, vi får fra Broager Sparekasse”, lyder det fra Jesper Damm Andersen fra FC Sønderborgs forretningsudvalg.

FC Sønderborg består af 11 lokale fodboldklubber med ca. 2500 medlemmer. Talentfulde spillere kan træne og spille i FC Sønderborg uden, at de bliver meldt ud af deres moderklubber rundt omkring i kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På den måde bevarer spillerne tilknytningen til deres moderklubber.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...