Broager Sparekasse inviterer til gratis webinar om Energi-renovering og tilskud

18. april 2021 Erhverv

Tirsdag klokken 17:00 sender Broager Sparekasse et direkte webinar fra Sønderborg, hvor Charlie Lemtorp fra ProjectZero og Kjeld Faaborg fra Estate Mæglerne i Gråsten, fortæller om de mange fordele for boligejere, når boligen skal energi-renoveres – og ikke mindst – hvordan boligejerne fortsat kan få fordelagtige tilskud og fradrag, når der investeres i boligens varmekilde, nye vinduer og døre samt isolering.

Det højere håndværkerfradrag, bygningspuljen samt komforten i et bedre indeklima er bare tre gode grunde til at boligejerne bør gå i gang med energi-renovering – og der er ingen grund til at vente, fordi det aldrig har været billigere og mere attraktivt at energi-renovere boligen lige nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle kan deltage i webinaret, som sendes direkte på Broager Sparekasses Facebookside, tirsdag klokken 17:00, hvor interesserede har mulighed for at høre mere om, hvorfor det er en god idé og hvad der skal til for at komme i gang. Mellem klokken 17 og 20 sidder Broager Sparekasses rådgivere klar til at svare på spørgsmål.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Kom med til genforeningskoncert på Rønhaveplads

18. maj 2021 GF2020

På lørdag kan du komme til udendørs koncert med Steffan Grarup og Jesper Hindø, som spiller en times koncert på Rønhaveplads lørdag den 22. maj 2021 klokken 13. Steffan Grarup er pianist og Jesper Hindø er kontrabassist, og de spiller et blandet repertoire med dels nogle numre fra deres kirkerepertoire og nogle gode danske sange, […]

Læs mere...