Broager Sparekasse inviterer konfirmander til KonfiComedy

23. maj 2018 Samfund

Vi har inviteret to af Danmarks sjoveste komikere, som kommer og underholder vores konfirmander .

Det er selveste Nikolaj Stokholm og Mikkel Klint Thorius, der kommer til Sønderborg for at underholde vores mange konfirmander.

“Vi har 200 tilmeldte, men der er stadig ledige pladser”, skriver Broager Sparekasse til SønderborgNYT i en pressemeddelelse.

Hvis man er kunde i sparekassen og er 13 eller 14 år, har man modtaget invitation i postkassen.

KonfiComedy finder sted torsdag den 31. maj og starter kl. 18.00.

Læs mere og tilmeld dig HER

Hvad med konfi-pengene? 

Sparekassen har valgt at lave dette initiativ i stedet for at tilbyde en god rente til konfirmationspengene. Begge dele koster penge for sparekassen, og derfor er valget faldet på noget, som taler til de unge og ikke til forældrene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi synes det er meget federe, at bruge pengene på det her arrangement. Og det er jeg også ret sikker på, at konfirmanderne synes. De gode procenter gælder jo kun resten af 2018, og det er selvfølgelig fint nok, men det er ikke just det komfirmanden vil huske, når de kigger tilbage på tiden om et par år”, siger Martin Kock, som er finans-trainee i Broager Sparekasse.

Konfirmanderne er selvfølgelig mere end velkomne til at sætte pengene ind på deres konto i sparekassen, men de bliver ikke tilbudt en ekstraordinær høj rente.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...