Broager Sparekasse lukker i Gråsten – hæveautomaten bliver

9. september 2016 Erhverv

Den 16. september lukker Broager Sparekasse sin filial i Gråsten. Selv om sparekassen får stadigt flere kunder, foretrækker langt de fleste kunder i dag at anvende enten netbank, mobilbank eller filialens automat, der er åben 24 timer i døgnet.

“Selv om vi får flere kunder, kan vi se, at de mere har brug for andre tilbud end dem, vi kan tilbyde gennem filialen i Gråsten. Og vi skal være der, hvor kunderne har mest brug for os”, siger Lars Christensen, adm. direktør for Broager Sparekasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fortsat samme service

Lars Christensen understreger, at hverken de mange nye kunder og de bestående kunder i Broager Sparekasse vil mærke, at filialen nu lukkes.

De kunderådgivere, der for år tilbage sad i Gråsten-filialen, sidder i dag i de tre andre filialer, så når kunderne fra Gråsten har brug for rådgivning eller en snak om økonomien, foregår det enten i Broager, Sønderborg eller Aabenraa.

“Vi har sørget for, at vores kunder i Gråsten fortsat har adgang til vores automat, hvor de 24 timer i døgnet både kan hæve kroner og euro samt indsætte penge på konti. Og vi vil samtidig holde øje med, om der skulle opstå særlige behov blandt kunderne, som vi skal tage højde for i den nærmeste fremtid”, siger Lars Christensen i en pressemeddelelse..

Artiklen fortsætter under annoncen

I dag står pengeautomaten i foyeren ved filialen. Den bliver inden for den nærmeste fremtid flyttet, så den kommer til at stå til venstre for indgangen til SuperBrugsen i Ulsnæs Centret.

At sikre lokalområdet

“Samtidig har det været en vigtig faktor for os, at vi får solgt ejendommen på en måde, der er med til at opretholde et levende lokalområde. Og det mener jeg, at vi er med til ved at overdrage bygningen til den nye ejer, der har planer om at opføre en større Netto på adressen”, siger Lars Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager Sparekasse har tidligere fået købstilbud på bygningen, hvor de har afvist at sælge. Indtil nu har man ment, at filialen var vigtig for kunderne i Gråsten. Men i dag bruges filialen så lidt, at det ikke længere kan forsvares at holde den åbent.

“Vi skal passe godt på vores økonomi, så vi også i mange år frem kan være til stede for vores kunder, medarbejdere og lokalområdet. Efter vores offentliggørelse af halvårsregnskab for nyligt, har vi gode forventninger til vores regnskab for 2016, men den slags resultater kommer kun, hvis vi udviser rettidigt omhu”, siger Lars Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Augustenborg

37-årig mand mistænkt for narkokørsel

3. februar 2023 112

Klokken cirka halv tre – natten til fredag – anholdt politiet en 37-årig mand fra Augustenborg, fordi de mistænker ham for at være påvirket af stoffer, mens han kørte bil. “En patrulje stoppede bilen i Augustenborg og efter at have anholdt føreren kiggede de bilen igen og fandt et baseballbat, som tilhørte en passager, som […]

Læs mere...