Broager Sparekasse lukker i Gråsten – hæveautomaten bliver

9. september 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Den 16. september lukker Broager Sparekasse sin filial i Gråsten. Selv om sparekassen får stadigt flere kunder, foretrækker langt de fleste kunder i dag at anvende enten netbank, mobilbank eller filialens automat, der er åben 24 timer i døgnet.

“Selv om vi får flere kunder, kan vi se, at de mere har brug for andre tilbud end dem, vi kan tilbyde gennem filialen i Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og vi skal være der, hvor kunderne har mest brug for os”, siger Lars Christensen, adm. direktør for Broager Sparekasse.

Fortsat samme service

Lars Christensen fortæller, der også fremover kan hæves penge ved Ulsnæs Center.

Lars Christensen fortæller, der også fremover kan hæves penge ved Ulsnæs Center.

Lars Christensen understreger, at hverken de mange nye kunder og de bestående kunder i Broager Sparekasse vil mærke, at filialen nu lukkes.

De kunderådgivere, der for år tilbage sad i Gråsten-filialen, sidder i dag i de tre andre filialer, så når kunderne fra Gråsten har brug for rådgivning eller en snak om økonomien, foregår det enten i Broager, Sønderborg eller Aabenraa.

“Vi har sørget for, at vores kunder i Gråsten fortsat har adgang til vores automat, hvor de 24 timer i døgnet både kan hæve kroner og euro samt indsætte penge på konti. Og vi vil samtidig holde øje med, om der skulle opstå særlige behov blandt kunderne, som vi skal tage højde for i den nærmeste fremtid”, siger Lars Christensen i en pressemeddelelse..

I dag står pengeautomaten i foyeren ved filialen. Den bliver inden for den nærmeste fremtid flyttet, så den kommer til at stå til venstre for indgangen til SuperBrugsen i Ulsnæs Centret.

At sikre lokalområdet

“Samtidig har det været en vigtig faktor for os, at vi får solgt ejendommen på en måde, der er med til at opretholde et levende lokalområde. Og det mener jeg, at vi er med til ved at overdrage bygningen til den nye ejer, der har planer om at opføre en større Netto på adressen”, siger Lars Christensen.

Broager Sparekasse har tidligere fået købstilbud på bygningen, hvor de har afvist at sælge. Indtil nu har man ment, at filialen var vigtig for kunderne i Gråsten. Men i dag bruges filialen så lidt, at det ikke længere kan forsvares at holde den åbent.

“Vi skal passe godt på vores økonomi, så vi også i mange år frem kan være til stede for vores kunder, medarbejdere og lokalområdet. Efter vores offentliggørelse af halvårsregnskab for nyligt, har vi gode forventninger til vores regnskab for 2016, men den slags resultater kommer kun, hvis vi udviser rettidigt omhu”, siger Lars Christensen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet har brug for hurtig hjælp for at vinde titlen: Danmarks Bedste Ishus

14. april 2021 Erhverv

I afstemningen, som Opdag Danmark har lavet for at kåre Danmarks Bedste Ishus, ligger Fjellerup Vaffelbageri klart i spidsen med 4570 stemmer og Iskonditoriet i Sønderborg er nummer to med 3817 stemmer. Konkurrencen slutter i dag, onsdag klokken 16 – så er du fan af Sønderborgs Iskonditoriet, så har du frem til klokken 16 til […]

Læs mere...