Broager Sparekasse: Når det gælder investeringer skal du ha’ is i maven

21. juli 2022 Erhverv
Formuecenterdirektør Leif Thomassen
Formuecenterdirektør Leif Thomassen

Både aktie- og obligationsmarkedet er voldsomt udfordret af rentestigninger og inflation, og det bekymrer mange investeringskunder, fortæller formuecenterdirektør, Leif Thomassen fra Broager Sparekasse i en pressemeddelelse.

”Mange af vores kunder spørger i denne tid, om de skal holde ved deres investeringereller sælge for at undgå tab eller købe nye. For hvad stiller man op med sine investeringer, når der er tab på både aktier og obligationer i en krisetid. Vores anbefaling nu og her er, at de skal forblive tro mod deres investeringer. Have is i maven”, lyder det fra Leif Thomassen, som fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det vigtigste parameter, når du investerer, er tidshorisonten. Det er vigtigt at have med i sine overvejelser, at situationen lige nu kommer til at ændre sig over tid. Der skal ro på rentemarkederne. Hvor lang tid det varer, før det sker, ved vi ikke, men det kommer til at tage en rum tid, inden det stabiliseres. Hvis Ruslands invasion af Ukraine afsluttes og der bliver indgået en fredsaftale, vil det tage en del af trykket af markederne”.

Leif Thomassen fortæller også, at hvis man overvejer at købe aktier eller obligationer på nuværende tidspunkt, er det billigere end i januar eller for et år siden på grund af de store fald, der har været.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Hvis du har is i maven, er det en mulighed”, siger formuecenterdirektøren.

Tiden må vise, hvilken retning aktie- og obligationsmarkedet tager. Men en ting er de sikre på i Formuecenteret i Broager Sparekasse:

”Hos os tager vi udgangspunkt i hver enkelt kundes investeringsprofil, den historiske kontekst og vores viden efter mange år i en branche med økonomiske opsving og nedture. Vi anbefaler ikke vores kunder at gøre noget, der går imod deres egen mavefornemmelse”, lyder det fra Leif Thomassen, der har været i branchen i over 37 år og gennem tiden har oplevet flere økonomiske kriser.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...